fbpx

Novi put do uspjeha.napretka.zadovoljstva.

Infocomp d.o.o. je firma koja svojim poslovanjem obuhvata osnovne, organizaciono samostalne, ali funkcionalno usklađene djelatnosti veleprodaje, maloprodaje i web prodaje, sa menadžmentom koji njeno poslovanje i infrastrukturu čini kompaktnom cjelinom. S obzirom da savremeno poslovno okruženje zahtjeva strateškog partnera, koji će njegovo poslovanje učiniti efikasnijim i efektivnijim, posebno u oblasti informacionih tehnologija. Infocomp svakodnevno, u skladu sa potrebama tržišta i zahtjevima kupaca, proširuje svoj asortiman i razvija svoje usluge kako bi poslovanje svojih klijenata učinio besprijekornim i pružio im potpunu podršku.


Zadovoljni kupci

Najbolji pokazatelj uspjesnog poslovanja je zadovoljan kupac. Zbog toga, mi u Infocomp-u se trudimo da u svakom momentu budemo na raspolaganju našim kupcima, da im osiguramo sigurne i kvalitetne proizvode, odgovorimo na sva njihova pitanja i u što kraćem roku riješimo njihove zahtjeve.

Timska organizacija

Kako bismo zaokruzili nase poslovanje i ispunjavali sve zahtjeve, naših kupaca, neophodan je timski rad većeg broja zaposlenih koji kroz različite, individualne poslove čine jednu cjelinu. Naši zaposleni na poslovima veleprodaje, maloprodaje i servisa, se međusobno dopunjavaju i time zatvaraju krug poslovanja.

Digitalno poslovanje

Razvoj računarskih mreza omogućio je širenje digitalnog poslovanja, koje samo po sebi donosi nekoliko puta brze poslovanje od uobičajenog.  Infocomp putem web shopa ostvaruje veću razmjenu informacija sa kupcima, veću prigalodljivost promjenama na tržištu, precizniji i lakši pristup informacijama i  niže troškove.
0
+
Zadovoljni kupci
0
Proizvoda na stanju
0
Kapitalnih projekata
0
Godina poslovanja

Naša vizija

Vizija Infocomp-a jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu. Težimo ka unapređenju u osnovnoj djelatnosti koja podrazumeva IT sektor, kao i preuzimanje liderske pozicije u drugim nišama poslovanja za ostale proizvode iz naše ponude.

Naša misija

Želimo poboljšati Vaš svijet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva.

Naš cilj

Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, cjeneći njihovo vrijeme i vjeru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspjeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.